De inhoud van het boek bestaat uit drie delen en na het lezen ervan kunt u uw eigen plan van aanpak maken.

Het eerste gedeelte van het boek behandelt de trainingsleer. Wat gaat u doen om uw algehele fitheid te verhogen. Hoe en wanneer gaat u dit doen en bestaat de kans dat u het ook nog leuk gaat vinden. U zult zien dat het allemaal mee valt en dat het goed vol te houden is. Uw eigen lichaam en conditie bepalen de belastbaarheid en volhouden is dan ook geen probleem.

Het tweede gedeelte behandelt de voedingsleer. Om te bereiken wat u wilt heeft u energie nodig. Waar haalt u die energie vandaan? Hoeveel, wat en wanneer moet u eten? Hoe komt u nu het snelst blijvend van die ellendige vetreserves af? Beter nog!!! Hoe kunt u er voor zorgen dat vetreserves niet meer terugkomen. U bent op zoek naar de oplossing op puur natuurlijke basis en inpasbaar in uw leven. Geen moeilijke trucs en voedingsmiddelen maar alles simpelweg te koop in uw supermarkt.

Het derde gedeelte plakt het eerste en het tweede gedeelte aan elkaar en hierdoor ontstaat een plan van aanpak. U kunt nu vooraf bepalen wat u wilt en hoe u dit gaat doen. Door uw eigen gegevens te verwerken kunt u een eigen planning maken en uitvoeren.

Bestel mijn boek

Direct aan de slag

DOEN!