Hieronder reacties geplaatst welke zijn ontvangen via de website na het lezen van het boek. Heeft u het boek ook gelezen en vindt u dat de rest van Nederland dat ook moet. Reageer dan via contact.

 

Tineke uit Shagen:

Het boek zet ook voor mij weer even de puntjes op de i. Ik vind het zelf grappig dat als ik het lees dat iedereen wel bij zichzelf moet denken dat je echt stom bent om nog te gaan snoepen(snelle suikers) omdat dit regelrecht omgezet wordt in vetten!!!

 

Marjan uit Zwolle:

Ik heb het boek gelezen.Ik vind het een enorme duidelijke bevestiging op hoe ik zelf als gewichtsconsulente al 5 jaar lang werk. Een naslagwerk die iedereen zou kunnen gebruiken. Een ondersteuning bij een intakegesprek waarin alles nog eens op een duidelijke manier verwoordt wordt. Uitstekend geschikt voor mensen die op een normale manier een gezonde leefstijl willen gaan aannemen.

 

Kitty uit Ermelo:

Hans wat een heerlijk boek, veel van geleerd, het valt nu een beetje op z'n plek, omdat jij uitlegt hoe het menselijk lichaam reageert. op eten en bewegen. Heel leuk de symbolieken die je gebruikt. Allemaal ezelsbruggetjes.Ik zal goed voor m'n kampvuurtje zorgen.Dank je wel groetjes ook voor wilma.

Bestel mijn boek

Direct aan de slag

DOEN!